Νικόλας

Άνοιξα την δωρολαμπαδα Boom City Racers, εργοστάσιο πυροτεχνημάτων! Σε όσους αρέσουν οι πίστες και τα αυτοκινητάκια, θα ξετρελαθούν! Τέλεια πρόταση για φέτος! Αυτό που μου άρεσε – εκτός από την εκτίναξη! – είναι πως μπορείς να παίξεις με διαφορετικούς τρόπους, αυτό το παιχνίδι! Εκπληκτική πίστα!

Απόκτησε την σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα!

Λαμπάδα Boom City Racers Εργοστάσιο Πυροτεχνημάτων

Το πιο “εκρηκτικό” παιχνίδι αγώνων γίνεται με την Λαμπάδα Boom City Racers!

Τα Boom City Racers είναι τα πιο…”εκρηκτικά”, συλλεκτικά αυτοκινητάκια ταχύτητας. Καθώς εκτοξεύονται από τον ειδικό εκτοξευτή τους και συγκρούονται με ο,τιδήποτε ή και μεταξύ τους, τα μέρη τους αποσυνδέονται στον αέρα και “εκρήγνυνται” εντυπωσιακά! Τα μέρη του αυτοκινήτου επανασυρμολογούνται εύκολα και οι αγώνες αρχίζουν ξανά!

Στην Πίστα-Εργοστάσιο Πυροτεχνημάτων μπορείτε να παίξετε με 3 διαφορετικούς τρόπους.

1. Η Απόλυτη Έκρηξη – Στόχευσε το στόχο στη μέση της πίστας, εκτόξευσε το όχημα και BOOM!…δες το εργοστάσιο να εκρήγνυται!

2. Κόντρα Ταχύτητας– Εκτόξευσε ταυτόχρονα με φίλο σου 2 οχήματα και δες ποιος φτάνει πρώτος στο στόχο (το σετ περιέχει 1 όχημα – το επιπλέον όχημα που απαιτείται πωλείται ξεχωριστά).

3. Άλμα στη Ράμπα – Εκτόξευσε ταυτόχρονα 2 οχήματα στις ράμπες για έκρηξη στον αέρα και απίθανα κόλπα (το σετ περιέχει 1 όχημα -το επιπλέον όχημα που απαιτείται πωλείται ξεχωριστά).

Δημιουργήστε τη δική σας ομάδα από Boom City Racers συλλέγοντας και τα αυτοκινητάκια που πωλούνται ξεχωριστά, διοργανώστε αγώνες ταχύτητας μόνοι ή με τους φίλους σας και γίνετε οι μαχητές των δρόμων!

Το σετ περιέχει: 1 Πίστα-Εργοστάσιο Πυροτεχνημάτων, 1 όχημα σε αποκλειστικό σχέδιο, 1 μίνι-εκτοξευτή, 1 μοχλό-εκτόξευσης, 2 πυραύλους, 1 κερί, 1 φυλλάδιο οδηγιών.

Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες πριν το παιχνίδι.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων